Diensten

 • Badkamer

  Tijd voor een nieuwe of vernieuwde badkamer?

  Een badkamer is een heel persoonlijke ruimte in uw huis. Ieder mens stelt andere eisen. Daarom is het van groot belang dat ook deze verbouwing in nauw overleg zal plaatsvinden met u. Ook hier kunnen wij dat aanvullen met praktijkvoorbeelden en nuttige adviezen.
 • Verbouwing/ Renovatie

  Wordt weer verliefd op uw huis!

  Voor elke verbouwing, renovatie of andere woonwens gaan wij tijdens een gesprek met u overleggen wat uw wensen en ideën zijn. Uit grote ervaring puttend, zullen wij u veel waardevol advies kunnen geven, teneinde tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Elke verbouwing heeft vaak een enorme verrijking van woongenot tot gevolg.
 • Lichtstraat

  LUXLIGHT

  Wij werken samen met Luxlight, om op verschillende manieren extra licht en wooncomfort te creëren en een nieuw licht op eigentijdse woningbouw en renovatie te werpen. De Luxlight lichtstraat is gemaakt van zonwerend dubbel glas en fraai afgewerkt aluminium. De natuurlijke lichtinval met onvervormd doorzicht zorgt voor een prachtig ruimtelijk effect. Bij hagel en regen heeft u geen last van hinderlijk tromgeroffel wat een kenmerk is van kunststof. Het daglicht maakt van uw woonruimte een heerlijke leefruimte. Met de Luxlight lichtstraat komt het gevoel van buiten bij u binnen. Hinderlijke geluiden blijven buiten. Elke dag kunt u genieten van de fraaie Hollandse luchten en bij heldere avonden van een romantische sterrenhemel.
 • Kunststof kozijnen

  DECEUNINCK

  Wij werken samen met Deceuninck, voor alle kunststof kozijnen en puien. Wie vandaag bouwt of renoveert kan er niet omheen: duurzaam bouwen is een noodzaak, ja zelfs wettelijk verplicht. Hoe we wonen heeft immers een belangrijke impact op het milieu. De natuur is ons kostbaarste bezit en precies daarom moeten we er zorgzaam en verantwoord mee omspringen.
  Lees meer...
 • Houten kozijnen

  HOUTBEWERKING VAN ASSELT

  Voor alle houtwerk, zoals hardhouten kozijnen, deuren, puien en trappen, werken wij samen met houtbewerking van Asselt, sinds 1985 het adres waar maatwerk standaard is. Voor alle hardhout kozijnen - en puien maken wij gebruik van gevingerlast mahonie hout. Voor alle kozijnen en puien geldt, isolatieglas HR++ en politiekeurmerk hang en sluitwerk.